Onderhoud, ComputerAPK, software

Gebruikersproblemen of irritaties met uw apparatuur zijn vaak simpel en snel op te lossen. U kunt Van Keulen Computers benaderen voor de volgende zaken. Staat uw hulpvraag er niet bij? Neem gerust contact op, ik ben altijd bereid om mee te denken in de oplossing.

 

 

Adviseren en/of installatie van software

Er wordt zoveel software aangeboden dat het voor veel klanten niet makkelijk is om te kiezen wat zij wensen of nodig hebben. Daarom adviseert en levert Van Keulen Computers aan de hand van de gebruikerswensen de juiste software.
Denk hierbij aan beveiligingsprogramma’s zoals Antivirus, AntiMalware en Spyware, Wachtwoord beheer e.d. Het gehele assortiment van Microsoft Office, waaronder het Office 365 jaarabonnement. De levering van software via Van Keulen Computers is tegen concurrerende prijzen.
Ook bij de aanschaf van een nieuwe computer of laptop moet er het een en ander geïnstalleerd te worden. Deze eerste installatie verzorgt Van Keulen Computers graag ook als deze niet via Van Keulen Computers is aangeschaft.

 

 

Computeronderhoud en Computer APK

Zeer regelmatig worden er vervuilde laptops en computers bij Van Keulen Computers aangeboden ter reparatie. De binnenkant is bedekt onder een laag klevende stof die ervoor heeft gezorgd dat er computeronderdelen oververhit zijn geraakt. De oorzaak van het doorbranden is dat de lucht in- en uitstroom wordt geblokkeerd door stof en vuil waarna het zich door de binnenkant van de computer of laptop verspreidt en steeds meer bedekt. Hoe schoon uw huis ook is, er is overal stof. Het oververhit raken van computeronderdelen had voorkomen kunnen worden als u uw computer of laptop regelmatig had laten schoonmaken.

Het schoonmaken kan het beste door een expert uitgevoerd worden. Het apparaat moet vakkundig open gemaakt worden om zorgvuldig gereinigd te worden en alle verbindingen moeten na de schoonmaakbeurt weer correct worden aangesloten. Regelmatig schoonmaken kan veel computerproblemen en stress bij u als gebruiker voorkomen. Tijdens het schoonmaken wordt de gehele binnenkant van de laptop gereinigd, de ventilator gereinigd en gesmeerd en er wordt nieuwe coolingpaste aangebracht om de processor en grafische processor te beschermen tegen hitte.

Regelmatig computer onderhoud door het laten uitvoeren van een jaarlijkse Computer APK is dan ook het beste en goedkoopste middel om lang van uw computer te genieten.

 

Bij een Computer APK wordt de computer zowel qua software als hardware volledig nagelopen inclusief alle interne aansluitingen. Daarnaast wordt de computer inwendig gereinigd en gesmeerd waar nodig. Raadpleeg de Tarieven voor de kosten van alleen schoonmaken of de Computer APK inclusief schoonmaken.

 

 

 

Extra service aan de oudere computergebruiker

Van Keulen Computers heeft ervaren dat de oudere computergebruiker soms moeite heeft om de digitale wereld bij te houden. Onze ouderen blijven langer zelfstandig wonen en hebben daardoor ook zeker behoefte aan contact met familie, vrienden en de buitenwereld. De computer is een prima middel om hun wereld te vergroten en te verrijken met alle mogelijkheden die de digitale wereld biedt. Steeds meer bedrijven en organisaties bieden via internet hulpdiensten of service aan maar niet alle ouderen kunnen al voldoende omgaan met de computer om gebruik te maken van deze digitale manier van werken.
Vaak is deze groep gebruikers net zo nieuwsgierig en bereidt om te leren als de jongere generatie maar hebben zij wat extra tijd en aandacht nodig om de computer te leren gebruiken. Van Keulen Computers heeft gemerkt dat het soms nodig is om de uitleg van bepaalde gebruikersmogelijkheden wat vaker te herhalen. Hier neem ik graag de tijd voor en als het wenselijk is, maak ik zelfs een kleine presentatie ter ondersteuning van mijn klanten. Denk hierbij niet aan het aanbieden van een volledige computercursus maar meer gericht op gebruikersvragen die de klant heeft.
Omdat mobiliteit bij ouderen een probleem kan zijn, neem ik graag de moeite om bij de klant langs te gaan en indien mogelijk ter plaatse het probleem op te lossen. Dit is echter geheel afhankelijk van het probleem en de tijd die nodig is om het probleem op te lossen. Als het een wat grotere reparatie betreft of om de geïnvesteerde tijd voor beide partijen leuk te houden, komt het voor dat ik een computer meeneem naar mijn werkplaats aan huis. Uiteraard wordt de computer weer netjes en gerepareerd thuis bezorgd bij de klant. Aangezien ik extra tijd neem voor de dienstverlening aan ouderen hanteer ik daarvoor een aangepast uurtarief. Deze service geldt voor reparaties, onderhoud en uiteraard alleen voor uw computer. Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.