Laptopreparatie en laptop scherm vervangen

Kapot laptop scherm vervangen.  

De laptop wordt in veel huishoudens gebruikt in plaats van een vaste computer aan een bureau. Ideaal omdat het apparaat dezelfde functies heeft als een desktop computer en overal mee naar toe kan maar door de draagbaarheid is de laptop wel kwetsbaarder voor vallen of stoten.Het kan dus gebeuren dat het laptopscherm beschadigd raakt en vervangen moet worden. Dit is een veel voorkomende probleem wat snel tegen redelijke kosten opgelost kan worden. Neem u  gerust contact op om te vragen naar de kosten van vervanging van een laptopscherm.

 

Harde schijf gecrasht.

Uw laptop stopt er ineens helemaal mee en kan niet meer opgestart worden. Als u nadenkt over het gebruik van uw laptop van de afgelopen periode, herinnert u zich dat u soms wat vreemde geluiden heeft gehoord en dat de laptop steeds trager werd om mee te werken. Dit waren de symptomen van een harde schijf die aan vervanging toe is en nu waarschijnlijk gecrasht is. Hopelijk heeft u wel een back-up gemaakt van uw dierbare foto’s en bestanden want anders bent u deze mogelijk voorgoed kwijt. Het vervangen van de harde schijf is geen probleem en kan gemakkelijk uitgevoerd worden door Van Keulen Computers. Afhankelijk van de staat van de oude harde schijf zal ik zelfs al uw bestanden en foto’s overzetten. Naast het besturingssysteem installeer ik in overleg met u alle programma’s die u nodig heeft om weer direct aan de slag te kunnen met uw laptop.

Ventilator kapot of vervuild.

Wat bij laptops ook regelmatig voorkomt is een kapotte ventilator. Als je een kapotte ventilator niet repareert kan het een groot probleem worden omdat de laptop niet wordt gekoeld tijdens het gebruik. Een veel te hoge temperatuur van de laptop kan veel schade veroorzaken zoals bijvoorbeeld het doorbranden van belangrijke onderdelen.

laptop reparatie                  vervuilde fan in desktop

Bij langdurige oververhitting kan de laptop zelfs volledig crashen en onherstelbaar beschadigd raken. Dat wilt u echt voorkomen dus tijdig signaleren dat de laptop te warm wordt is belangrijk. Daarmee voorkomt u dat u noodgedwongen een nieuwe laptop moet aanschaffen. Het vervangen van een ventilator is eenvoudig, niet duur en kan veel ellende voorkomen. Als u vermoedt dat uw ventilator niet meer goed functioneert of zelfs helemaal niet, neem dan contact op met Van Keulen Computers om de laptop te onderzoeken en te vragen naar de mogelijkheden.

 

Computer APK en computer onderhoud.

Zeer regelmatig zie ik de vervuilde laptop. De oorzaak hiervan is dat de lucht in- en uitstroom wordt geblokkeerd door stof en vuil. Hoe schoon uw huis ook is, er is overal stof. Het stof wordt de laptop in getrokken door de luchtstroom van de ventilator en hoopt zich op. Hierdoor kan de laptop niet afkoelen en raakt hij oververhit. Hoe meer stof zich ophoopt des te warmer de laptop wordt en kan er van alles kapot gaan. Zoals bijvoorbeeld de ventilator die ervoor zorgt dat uw laptop gekoeld wordt tijdens het gebruik. De hitte kan verder nog verschillende effecten hebben op de werking van de laptop zoals; het goed functioneren van alle programma’s, een trage reactiesnelheid van uw opdrachten aan de laptop, regelmatig uitvallen of zelfs oververhitting van de grafische processor met alle gevolgen van dien. Als deze toestand maar lang genoeg duurt, zal er steeds meer kapot gaan en zal uw laptop het uiteindelijk opgeven. Helaas zal u dan een nieuwe laptop moeten aanschaffen. Hopelijk blijft uw harde schijf intact want dan kan Van Keulen Computers uw foto’s en bestanden overzetten op uw nieuwe laptop.

computer APK                                 computeronderhoud waddinxveen                                                  

Reinigen computer.


Schoonmaken klinkt eenvoudig maar toch is het niet verstandig om uw laptop zelf te ontdoen van stof. Het apparaat moet vakkundig open gemaakt worden om zorgvuldig gereinigd te worden en alle verbindingen moeten weer correct worden aangesloten. Regelmatig goed laten schoonmaken door een expert kan veel computerproblemen en stress bij u als gebruiker voorkomen. Tijdens een goede schoonmaakbeurt wordt de gehele binnenkant van de laptop schoongemaakt, de ventilator gereinigd en gesmeerd en er wordt nieuwe koelpasta aangebracht om het moederbord te beschermen tegen hitte. Regelmatig onderhoud is dan ook het beste  om lang van uw laptop te genieten, en om een dure laptopreparatie te voorkomen. Raadpleeg de Tarieven voor de kosten van het schoonmaken.

De hierboven genoemde problemen met uw laptop zijn slechts voorbeelden die u kunt ervaren met uw laptop. Het is niet mogelijk om alle voorkomende problemen op te sommen en toe te lichten. Misschien heeft u een totaal ander probleem en ziet u dat niet op deze pagina. Neemt u dan vooral contact op om uw probleem of hulpvraag voor te leggen. Hoogstwaarschijnlijk kan ik u toch helpen of doorverwijzen.

Laptopreparatie Waddinxveen en omgeving.


Voor elke laptopreparatie die u heeft kunt u terecht bij vanKeulen Computers.