Contact en Informatiepagina


Wie is van Keulen Computers EnZo ?
Mijn naam is Jan van Keulen,

de eigenaar van computerreparatie bedrijf Van Keulen Computers Enzo.

Bij Van Keulen Computers kunt u terecht voor uw computerproblemen zoals: diverse reparaties en/of onderhoud van uw computer, laptop of desktop. Daarnaast heb ik ervaring met het aanleggen van een thuisnetwerk    en het oplossen van problemen met het thuisnetwerk. Van Keulen Computers heeft service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan en zal al het mogelijke doen om de klant tevreden te stellen.

In het huidige digitale tijdperk raakt de oudere gebruiker snel ondergesneeuwd. Daarom kan deze computergebruiker rekenen op extra aandacht. Van Keulen computers schenkt tijd en aandacht aan ouderen. Denk hierbij aan het verlenen van thuisservice, computerreparatie aan huis, indien noodzakelijk haal- en breng service bij langer durende reparaties, heldere uitleg van gebruikersvragen over de computer eventueel aan de hand van (kleine) presentaties of voorbeelden. En dan als extra, korting op het arbeidsloon (onder voorwaarden).


van Keulen Computers EnZo

Adres:  Peuleyen 10, 2742EH, Waddinxveen

KvK nummer: 57762716

tel: 06 31174371 Mobiel Bellen? Klik hier!

emailinfo@vankeulencomputers.nl 

 

chat met :       

 

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30 daarna telefonisch bereikbaar van 19:00 tot 21:00

Zaterdag telefonisch bereikbaar van 09:00 tot 12:00

Zondag gesloten

U kunt mij ook mailen via onderstaand formulier. Dit formulier is bedoeld voor klanten. Op andere aanbiedingen wordt niet gereageerd.